Comfort Payroll Beach Festival

20

Feb

Comfort Payroll Beach Festival

Laatste update: 4 juli 2018 10:20

Het Comfort Payroll Beachfestival is een nieuw 4-daags evenement voor jong en oud.

Verschillende Beachsporten, heerlijk eten en genieten van de lekkerste beats aan de Baggelhuizerplas. Dat is waar de eerste editie van Asser Beach Festival voor staat! Beachsoccer, -tennis, -volleybal en meer beachsporten waar jij jezelf of een (vrienden)team voor op kan geven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om heerlijk met je blote voeten in het zand te relaxen en onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van lekkere beats van lokale Dj’s.

Op donderdag 12 juli start het festival met een Sportdag en Feest voor CS Vincent van Gogh en op vrijdag overdag staat een Sport Belevingsdag voor Cosis en Van Boeijen op de agenda. 

Op vrijdag 13 juli vanaf 17:00 uur is er een Beach BBQ, en vanaf 21:00 uur neem ClubNu de organisatie over met een Beach Editie. 

Op zaterdag 14 en zondag 15 juli vindt het Asser Beach Festival plaats op de Baggelhuizerplas. Geef je team op om mee te doen aan onze toernooisporten of kom zelf meedoen aan de demosporten die gegeven worden. Natuurlijk kun je ook het hele event vanaf het terras meemaken en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van lekkere beats van lokale Dj’s. 

Op zaterdag 14 juli staat de Manolitos Silent Disco op het programma. Via je koptelefoon luisteren en dansen op de beats van de diverse Dj’s op de Baggelhuizerplas, geen dreunende beats maar lekker genieten van je favoriete muziek. Het programma start om 17.00 uur en is gratis te bezoeken.

Op zondag 15 juli zal er voor het goede doel, de Bas van de Goor Foundation, gesport worden. Deelnemers kunnen gaan zwemmen, hardlopen of MTB’en en betalen slechts €7,50 inschrijfgeld. Je krijgt hiervoor ook een consumptie en de totale opbrengst gaat naar de Bas van der Goor Foundation om de kwaliteit van het leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. 

Kortom vier dagen vol vermaak op de Baggelhuizerplas. Uiteraard is komen kijken volledig gratis, wil je meedoen dan kun je je tot vrijdag 13 juli 12.00 uur inschrijven. De kosten zijn afhankelijk van de activiteit. 

Bron en voor meer informatie: asserbeachfestival.nl

 

 

Baggelhuizerplas

Begindatum 12 juli 2018
Einddatum 15 juli 2018

Van 10:00 uur tot 17:00 uur