Edwin Evers Band - Bonte Wever

22

Mei

Edwin Evers Band - Bonte Wever

Laatste update: 25 november 2018 16:17

De Edwin Evers Band is zo’n band waarbij we na afloop van een concert zoveel verzoeken krijgen om ze weer terug te laten komen dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen.

En met liefde, want oh wat is de band onder leiding van Nederlands’ bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, steen,- en steengoed. En dus maken we ons op voor een onvergetelijk optreden vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals ze zelf aangeven:  “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

De band bestaat uit: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Voorprogramma: STRAIGHT ON STAGE

Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie:

Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits”

Zaalopstelling: Staanplaatsen

Zaal open: 20:00 uur. 

Ticket prijzen

Normaal:        € 26,00

Avondkassa: € 30,50

Hotelgasten: € 16,00*

* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.

Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Begindatum 8 december 2018
Einddatum 8 december 2018

Van 21:00 uur tot 00:00 uur