GAMMA Racing Day

20

Feb

GAMMA Racing Day

Laatste update: 26 juni 2018 08:36

Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus vindt het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa weer plaats op de TT baan.

De GAMMA Racing Day.

Met het gratis toegangsbewijs, verkrijgbaar vanaf 26 juni via gammaracingday.nl en medio juli via GAMMA bouwmarkten, Yamaha en Ford dealers trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online en bij Primera en VanPlan verkrijgbaar vanaf 5 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Beleef de GAMMA Racing Day geheel gratis vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. Voor mindervaliden beschikt het TT-circuit over één gereserveerd parkeerterrein achter de Strubbentribune en in totaal drie rolstoeltaluds. De ingangen van het circuit zijn gesitueerd ter hoogte van de parkeerplaatsen aan de Tunnelweg, de Noordlus (Madijk), de Haarbocht en achter de Hoofdtribune. De ingangen en kassa's naar de paddock bevinden zich aan de Tunnelweg en bij de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune. 

 

TT circuit

Begindatum 18 augustus 2018
Einddatum 19 augustus 2018

Van 10:00 uur tot 18:00 uur