10e edtie ClubNu

Laatste update: 17 augustus 2017 00:00

Spookstad Assen? Niks ervan! Dat dacht Tessa de Wilde toen zij in 2015 begon met ClubNU.

Op 7 oktober viert ClubNU haar 10e editie! Na vele mooie avonden in Fellini en de Hertenkamp gaat ClubNU deze editie een samenwerking aan met Hotel Van Der Valk Assen. Voor het eerst werkt De Wilde met twee zalen: één area met disco, funk en house en één met 90’s RnB en Urban.

De eerste editie vond plaats in 2015. “Zo vaak hoorde ik mensen klagen dat er te weinig te doen is in Assen. Ik kon mee blijven klagen of in actie komen.” Dat laatste heeft De Wilde dan ook gedaan, ondanks de kritische en pessimistische reacties die ze hier en daar ontving. In maart 2015 vond de allereerste editie van ClubNU plaats, in Fellini. Het concept van uitgaan voor volwassenen op muziek van nu, was nieuw voor Assen. Tot nu toe kenden de 25 plussers eigenlijk alleen de classic party’s.

Dat ClubNU nieuw en onbekend was merkte Tessa soms in de terughoudende reacties. “Hoewel alle edities tot nu toe succesvol waren, is het niet altijd makkelijk geweest. Vele Assenaren reageerden in eerste instantie aarzelend en ik heb keer op keer hard moeten werken om uit de kosten te komen. Inmiddels heeft ClubNU vertrouwen gewonnen en weten mensen dat ze waar krijgen voor hun geld.”

De Wilde gelooft in Assen: “Er is een mooi publiek. Als je de juiste mensen bij elkaar weet te brengen is het hier leuk! Dat lukt nu. Ik hoor steeds meer positiefs over Assen om me heen, er komen steeds meer bezoekers op ClubNU. In mijn ogen is dat niet alleen omdat dit specifieke concept goed werkt, maar ook omdat de Assenaar weer vertrouwen krijgt in het uitgaansleven van Assen!”

De 10e editie van ClubNu in Van der Valk wordt wederom uniek. Behalve de 2 zalen kan je er ook blijven overnachten, er komt binnenkort een leuke actie online!

Earlybird tickets voor ClubNU kosten € 15,00 per stuk en zijn verkrijgbaar op www.clubnu.nl/ticktets. De reguliere tickets zijn € 17,50 en aan de deur zijn tickets €20,00

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws