De onontkoombare liedjes van Ron Snippe

Laatste update: 5 april 2016 03:04
Als muzikant speelde Ron Snippe meestal in dienst van anderen. Tót zich een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven afspeelden en de behoefte ontstond om zelf uiting te geven aan zijn gevoelens.

Als muzikant speelde Ron Snippe meestal in dienst van anderen. Tót zich een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven afspeelden en de behoefte ontstond om zelf uiting te geven aan zijn gevoelens. En de liedjes kwamen onontkoombaar. Ze geven uitdrukking aan wat volgens Ron Snippe verteld moet worden. Hij giet zijn songs in het genre van de Americana. Daarin komen ze naar zijn oordeel het best tot hun recht. Ron Snippe heeft ondertussen besloten zich geheel aan de muziek te wijden. Met zijn witte hoed op manifesteert de man uit Emmer-Compascuum zich als een artiest die actief de communicatie met het publiek zoekt. Dat zal zaterdagavond in De Amer niet anders zijn. Hij is daar niet alleen.  Want sinds zijn muziekvrienden zagen welke weg Ron Snippe is ingeslagen, bieden zij nu hém hun diensten aan. De naam van die all-friends band: Ron Snippe & Jungle of Roots. Ze treden steeds meer op en werken samen aan nieuwe liedjes. Ron Snippe heeft al vele kilometers op de gitaarsnaren afgelegd en is dan ook een vaardig muzikant. Zijn stem voegt zich naar de aard van het liedje, soms vrolijk, dan weer droevig of melancholiek.

 

Op zaterdag 16 april treden Ron Snippe & Jungle of Roods op in Cafe de Amer in Amen. Het begint om 20:00 uur en de entree bedraagt €17,50. 

 

Reserveren via: 06 8322 5680

 

 

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws