Eerste editie van De Nachtploeg         

Laatste update: 29 januari 2018 00:00

We hebben vast allemaal gehoord van ClubNU: een succesvol feest dat met 12 edities is uitgegroeid tot een ware hype in Assen. 

Voor organisatrice Tessa de Wilde is dit het bewijs dat Assen leeft! Wat tijdens de laatste edities opviel was dat R&B en Urban goed in de smaak viel bij het Asser publiek. Daarom komt Tessa de Wilde met een nieuw concept: De Nachtploeg.

De Nachtploeg is een R&B en Urban feest voor 18 jaar en ouder. Hiermee speelt Tessa in op de laatste ontwikkelingen in het uitgaanscentrum in Assen: "Ik voel me maatschappelijk betrokken als het gaat om uitgaan in Assen, dus toen Club 11 dicht ging, wilde ik graag in actie komen. Ik weet dat deze muziekstijl populair is bij zowel jong volwassenen, als mijn eigen ClubNU gasten en zie dit publiek dan ook prima samen feesten!’’

Assenaar Miguell Kaidel opent de avond met heerlijke R&B classics, daar waar hij om bekend staat. Lokale helden Franky-Delic en Thyrza draaien het dak eraf met de heetste Urban tunes. Ook DJ Djennah staat deze avond achter de decks met haar vrouwvriendelijke beats. MC Sam Special zweept je op: stil staan is geen optie. 

De eerste editie van De Nachtploeg zal plaats vinden in de Bonte Wever op 24 februari 2018. Deze locatie leent zich uitstekend voor dit feest. De DJ’s, deels verzorgd door het Asser Dance Collectief, maken een goede mix van oldskool R&B en hedendaagse Urban. Sfeer is alles bij De Nachtploeg: dansen alsof niemand kijkt, genieten van vrienden en gezelligheid. En natuurlijk gaan we door tot diep in de nacht! 

https://www.facebook.com/DeNachtploegAssen/

 

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Molenstraat
128
9402JS Assen

Tel.: 0612092407

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws