Preuvenement consumptiemuntjes in de voorverkoop

Laatste update: 8 augustus 2017 00:00

Op 26 & 27 augustus wordt in de Gouverneurstuin in Assen het nieuwe culturele en culinaire seizoen geopend met het Preuvenement. 

Op twee podia is een grote verscheidenheid aan artiesten te zien en op De Brink in Assen worden een openluchtbioscoop en –theater opgetrokken. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. 

Het Preuvenement Assen biedt haar bezoekers een voorproefje van het komende culinaire en culturele seizoen. De deelnemende restaurants serveren bijzondere gerechten die komend jaar op de menukaart staan of gerechten die de filosofie van het restaurant uitstralen. Ondertussen maken de vele culturele instanties in Assen het programma voor komend seizoen bekend. Kortom; met een drankje in de ene hand en een hapje in de andere kunnen de bezoekers genieten van allerlei acts van formaat, zoals Niels Geusebroek, Ricky Koole (beide artiesten zijn komend seizoen te zien in De Nieuwe Kolk), Sue the Night, Niels Geusebroek en Rilan & The Bombardiers en nog veel meer.

De drankjes en hapjes worden op het Preuvenement betaald met consumptiemuntjes. “De consumptiemuntjes kosten tijdens het Preuvenement zelf €1,25 per stuk of €10,- voor 9 muntjes” vertelt projectleider Emil Klok “in de voorverkoop kosten ze maar €1,-, en dat is natuurlijk best een leuk voordeel“. De voorverkoop vindt plaats in de VVV in Assen (Markstraat 8 – 10). Er worden 10.000 muntjes verkocht in de voorverkoop en op = op! Op het Preuvenement zelf kunnen muntjes dit jaar bij alle kassa’s met de PIN worden afgerekend. 

Waar: Gouverneurstuin en De Brink in Assen

 

Wanneer:

Zaterdag 26 augustus 13:00 – 23:00

Zondag 27 augustus 13:00 – 20:00

 

Gratis entree.

 

 

Meer informatie: www.preuvenementassen.nl

 

Foto: Sake Elzinga

Preuvenement

Marktstraat
8
9401JH Assen

Tel.: 0592243788
preuvenementassen.nl

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws