2e editie Beach Festival Baggelhuizerplas

11

Jul

2e editie Beach Festival Baggelhuizerpla...

Laatste update: 2 mei 2019 13:50

Verschillende Beachsporten, heerlijk eten en genieten van de lekkerste beats aan de Baggelhuizerplas.

Dat is waar het Asser Beach Festival voor staat! Beachsoccer, -tennis, -volleybal en meer beachsporten waar jij jezelf of een (vrienden)team voor op kan geven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om heerlijke met je blote voeten in het zand te relaxen en onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van lekkere beats van lokale Dj’s.
Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vindt de 2e editie van het Asser Beach Festival plaats bij de Baggelhuizerplas. Geef je team op om mee te doen aan onze toernooisporten of kom zelf meedoen aan de demosporten die gegeven worden. Natuurlijk kun je ook het hele event vanaf het terras meemaken en onder het genot van een hapje en een drankje genieten. Dit fantastische Beach event wordt mede mogelijk gemaakt door Comfort Payroll. 

Op zaterdag 8 juni staat de Beach editie van ClubNu op het programma. Deze unieke editie start om 17.00 uur en je kan dansen in de feesttent of in het zand, chillen op een lounge set of bijkletsen met vrienden aan een statafel. Kaartverkoop kan via clubnu.nl

Op zondag 9 juni zal er voor het goede doel, de Bas van de Goor Foundation, gesport worden. Deelnemers kunnen gaan zwemmen, hardlopen of MTB’en en betalen slechts €7,50 inschrijfgeld. Je krijgt hiervoor ook een consumptie en de totale opbrengst gaat naar de Bas van der Goor Foundation om de kwaliteit van het leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. 
Kortom twee dagen vol vermaak op het strand van de Baggelhuizerplas. Meer informatie is te vinden op www.asserbeachfestival.nl. Uiteraard is komen kijken volledig gratis, wil je ergens actief aan meedoen dan kun je je tot zaterdag 8 juni inschrijven. De kosten zijn afhankelijk van de activiteit.

Voor meer informatie en het volledige programma: www.asserbeachfestival.nl

 

Baggelhuizerplas

Begindatum 6 juni 2019
Einddatum 9 juni 2019

Van 10:00 uur tot 21:00 uur