BEDRIJVEN NIEUWS uit Drenthe

Escape Room testers gezocht!

Yankee Doodle Assen is op dit moment hard bezig 2 nieuwe Escape Rooms te realiseren. Deze Escape Rooms zijn vanaf september klaar voor gebruik, maar voordat deze open gaan zullen ze nog getest moet...

Formule 1-demonstratie GAMMA Racing Day

Het Renault Sport Formula One Team verzorgt op 18 en 19 augustus 2018 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen.

Ferrari Vettel naar GAMMA Racing Day

Kaspersky Lab haalt Scuderia Ferrari Formule 1 van Vettel naar GAMMA Racing Day.

Unesco Geopark Hondsrug eerste lustrum

In oktober start de 5e editie van het Unesco Geopark Hondsrug crosscircuit.  Met name door alle enthousiaste berichten van zowel deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en organisatoren gaan ze weer e...

Film ‘De Gouden Jaren’ in het Drents Archief

In het Drents Archief draait in de maanden juli en augustus een gratis film met de mooiste beelden uit de Drentse dorpsfilms.

Motocross of Nations in 2019 naar Assen

De Motocross of Nations, waarin meer dan 40 deelnemende landen met een afvaardiging van hun beste motorcrossrijders strijden om de overwinning, wordt in 2019 in Assen verreden. 

Michael van der Mark naar GAMMA Racing Day

Motorheld Michael van der Mark komt in actie tijdens de GAMMA Racing Day die dit jaar op 18 en 19 augustus plaastsvindt op  het TT Circuit in Assen.