BEDRIJVEN NIEUWS uit Drenthe

Extreem: 127 kilometer onverhard hardlopen door Drenthe.

De Indian Summer Ultra is een trailrun van 127 kilometer door Drenthe. Het evenement vindt op zaterdag 21 oktober voor de tweede keer plaats. 

The American Dream

Van 19 november 2017 tot en met 27 mei 2018 slaan het Drents Museum en de Kunsthalle Emden (Duitsland) de handen ineen voor de internationale kunsttentoonstelling The American Dream - Amerikaans Re...

Nieuwe locatie speel-o-theek Assen

De speel-o-theek Speul'nderwies is sinds afgelopen september gevestigd in o.b.s. de Marskramer aan de Kleuvenstee 1 in Assen.

Nieuwe struikelstenen op woensdag 18 oktober

Op woensdag 18 oktober om 14:30 uur legt Stichting Struikelstenen Assen nieuwe struikelstenen aan de Vaart en Het Kanaal. 

Boerbosloop in Rolde

Op zaterdag 28 oktober  zal de nieuwe burgemeester van de gemeente Aa en Hunze, dhr Piet van Dijk, het startsignaal geven van het Unesco Geopark Hondsrug crosscircuit 2017-2018 en tevens meedoen.

Prepareerweekend - De wolf van Veeningen

In het eerste weekend van de herfstvakantie (21 en 22 oktober) organiseert het Duurzaamheidscentrum Assen een spannend prepareerweekend.

Assen.com van en voor Assen

Assen.com is onderdeel van Drenthe.com, een regionaal online platform met één duidelijk doel; informatie geven over alles in Drenthe. Van nieuws en actualiteiten tot evene...