Monster Energy FIM Motorcross of Nations

05

Aug

Monster Energy FIM Motorcross of Nations

Laatste update: 27 augustus 2019 10:59

De Motocross of Nations, waarin meer dan 40 deelnemende landen met een afvaardiging van hun beste motorcrossrijders strijden om de overwinning, wordt in 2019 voor het eerst in 15 jaar weer in Nederland verreden.

De belangrijkste motorcrosswedstrijd ter wereld vindt plaats op 28 en 29 september aanstaande op het TT Circuit in Drenthe.
Daarbij kunnen MXoN-bezoekers op de zaterdagavond terecht in de TT-Hall voor een feestelijke uitreiking van de ‘Youthstream awards’. Meer dan de helft van de kaarten in de MXoN-voorverkoop zijn door fans in het buitenland gekocht. 

In de ‘Nations Lounges’ organiseren deelnemende landen VIP-hospitality voor de eigen fans en relaties waarbij ook diverse ambassades acte de présence geven. Meer dan de helft van de kaarten in de MXoN- voorverkoop werden in het buitenland aangeschaft, uit ruim 43 verschillende landen, waarbij de Duitse fans tot nu toe de meeste kaarten reserveerden. Een unieke toevoeging voor deelnemers, fans en media is de uitreiking van de ‘Youthstream Awards’ op zaterdagavond in de TT-Hall. Dit evenement, waarbij de beste motorcrossers uit het wereld-kampioenschap worden gehuldigd, wordt voorafgegaan aan een gala,
waarna de ‘Award Ceremony’ toegankelijk is voor alle MXoN-bezoekers. 

Voor meer informatie: https://www.mxgp-assen.com/

 

TT Circuit

De Haar 9

Begindatum 28 september 2019
Einddatum 29 september 2019

Van 08:30 uur tot 16:30 uur