Parkeerterrein TT Hall wordt camping tijdens MXGP-Assen

Laatste update: 21 juli 2017 00:00

Wakker worden op Pole Position, dat kan van donderdag 7 t/m zondag 10 september tijdens de MXGP!

Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt op het TT Circuit Assen de Motorcross Grand Prix van Nederland verreden voor een publiek van duizenden internationale Motorcross-fans. Ook dit jaar kunnen zij weer overnachten op de camping naast de TT Hall.

Net zoals de afgelopen twee keer, kunnen bezoekers van de MXGP Assen ook dit jaar een campingplek reserveren voor een tent, camper of caravan. Het parkeerterrein naast de evenementenhal wordt ingericht als camping, waarbij de gasten gebruik kunnen maken van tijdelijke facilitaire voorzieningen naast de TT Hall. Voor een eenmalige betaling van € 45,- voor de campingplek inclusief 2 personen en € 5,- per extra persoon, kan men er één, twee, drie of vier nachten verblijven. ‘Een unieke service voor de MXGP-fans’, vertelt Niek Asbroek van de TT Hall Assen. ‘Want de crossbaan ligt op loopafstand van de camping.’

Reserveren kan vanaf nu online via een nieuw boekingsysteem. Met deze online kaartverkoop hoopt de organisatie de wachtrij bij de ingang te verkorten. En hoewel het ook mogelijk is zonder reservering in te checken, wordt vooraf reserveren aangeraden. ‘Na het succes van de voorgaande edities, verwachten we dit jaar een recordaantal gasten en de ruimte is uiteindelijk beperkt,’ licht Asbroek toe.

 

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.tt-hall.nl 

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws